onsdag 10 juli 2013

Vallning och agility

Oj vad det finns mycket roligt man kan göra när man har hund :) Tänk om dygnet hade haft flera timmar, så hade man kanske hunnit med allt man vill göra...

Nåja, idag var vi och vallade får, det är ca 1 år sedan sist vi gjorde det, i Finland förra året. Takida har ju inte fått så mycket träning, men nu hoppas jag att vi ska hitta tid till det och försöka forma henne till en fin liten vallhund, vilket hon var stora stunder idag. I början var hon lite het, så klart ;) Men efter lite träning gick det riktigt fint, och hon jobbade lugnt och sansat, riktigt riktigt fint!! Och det är ju sååååå mysigt med får!!! Och så roligt att jobba ihop med fåren!

Lite vila i bilen, sen upp på klubben där vi hade inofficiell agilitytävling. Jag dammade av Quoia, som fick köra två starter och Takida fick köra en start. Takida har aldrig kört agility, hon har sprungit genom nån tunnel på skoj, men vi tog oss runt, även om vi sprang förbi och runt några hinder ;) Quoia gjorde fina lopp, men jag ställer mig i vägen ibland, är riktigt dålig på det där med handling ju ;) Vi hade roligt och det är det viktigaste av allt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar