torsdag 1 december 2011

Tår hit och tår dit..

Oj vad tår har ställt till det denna höst, fattar inte!! Först Sonic.. fraktur och nu när frakturen har läkt, så strular senan, då den blir inflammerad.. hur det kommer gå får vi se..

Sen lilla Multi, även om det nu mera är Jenny som äger henne, så är hon min lilla bebis.. sena av, sena ihopsydd och lååång läkningstid för henne..

Och idag, Jason.. såg helt plötsligt hur hans tass såg annorlunda ut, ena tån stack ut och var lång.. platt och lång.. jaha, då har han väl ryckt av en sena då.. Ingen synlig smärta, och inte hälta.. lite trött tycker jag att han verkar.. men vi får se.. Han får vara så ett tag, finns en stor risk att senan i andra mitten tån kommer smälla av nu oxå, och hans fina underbara runda tass kommer bli platt.. Men så länge han inte har ont och kan leva normalt så är jag nöjd! Min lilla blåa hjälte!!

I kväll hade vi grundfärdighets träff med våran GF grupp.. KUL, men att träna utan att ha nån plan är lika med noll träning :) Första passet hade jag ingen plan, och då är det svårt.. tur att Takida är så tränings sugen, så hon fick bestämma vad vi skulle träna, och det blev "parkera" :)
Hon ska frysa med nosen mot en punkt på väggen.. :) Kul trick!

Andra passet körde vi stimulus kontroll på sitt, hur kul som helst!! Att verkligen jobba sig igenom alla steg är hur nyttigt och roligt som helst!!!!
Körde nog lite för länge, för helt plötsligt gick hon till sin parkeringspunkt och parkerade sig själv där.. hon tog en paus ;) Sötisen!

Slädisarna får vila nu, snön som kom var superbra.. tills det blev + grader och regn.. så nu går det knappt att gå ute, då det bara är blank is.. :(

1 kommentar:

  1. Nej nu är det färdigt med tår! Så tråkiga skador. Och tid tar det!

    Multi får nog alltid vara din bebis, men bara lite. Mest min! ;p
    Vill du kan du få låna henne och Ebba (Jesper kanske det är som vill låna henne) nästa helg? Ska iväg till Luleå, men mamma är hemma så dom kan vara kvar hemma.

    Kul Takida ser ut, kanske får lägga mer krut på parkering och sluta bråka med vittringspinnarna som hon helst vill behålla själv.

    SvaraRadera