onsdag 12 oktober 2011

Bekymmer...

.....ja, det är ju höst, och höst är lika med bilbekymmer.. varje höst har det varit stora problem med våran bil, för två år sen skar den, och fick byta stora delar av motorn.. förra hösten gick det ju bra.. men då var det en idiot som körde in i mig, så den var krockad hela vintern.. och nu då, nu strular den igen.. den började låta konstigt.. drivremmen fick vi veta att det var, och fixade en ny, men då började den bara låta ännu mer.. helt normalt enligt verkstan.. hmm.. sen började tvåans växel att strula, och nu fungerar den inte alls.. idag började ettans växel på samma sätt, och man tar sig inte så långt utan ettan eller tvåans växel tyvärr.. i helgen frös handbromsen, helt normalt på franska bilar, då dom inte är gjorda för kyla.. inget att göra enligt Mekonomen..haha, kul! I morgon ska en annan verkstad kolla på handbromsen.. på tisdag ska en tredje verkstad kolla på växellådan... blir så less!! Det kräver så mycket energi på att försöka lösa alla transporter då man bor mitt i skogen..

I morgon ska Sonic till Gällivare, ny röntgen, även om det bara har gått tre veckor sen brottet, och två veckor i skena.. Där finns en ortoped som ska kolla bilderna, och känna på honom.. ser inte så mycket fram emot det, då jag förväntar dåliga besked.. han haltar riktigt mycket än, även om han har skenan.. han har tre tryck sår från skenan som oxå bidrar till att det gör ont.. får klippa hål i bandaget så såren får lite luft, och byta bandage ofta.. man ser att Sonic är tagen, att han har ont.. han är lugnast när han har skenan på sig, när han är utan mår han inte så bra.. det gör såååå ont i hjärtat att se smärtan i deras ögon, och inte kan man göra nåt. Hoppas jag får lite mer besked på vad som kan göras i morgon, jag gör vad som helst för att få han bra igen!!!



1 kommentar:

  1. Usch vad det gör ont i en att läsa! Hoppas att han snart frisknar till, håller tummar & tassar för ett bra återbesök idag. Kram

    SvaraRadera