onsdag 12 januari 2011

Klick klick...


.....klick! Valpen klickas för fullt, och det jag har fått är en valp som erbjuder nåt, för det mesta ett snabbt läggande, eller backande, så fort hon vill nåt, rätt gulligt ;) Men jag ska nog försöka att skärpa till träningen, och göra nån typ av plan...kriterieplan heter det visst ;-) sen föra logg, så att man inte fastnar.. för det känns lätt att fastna... och då verkar det bli svårare att gå vidare. Men kul har vi, och hon jobbar verkligen stenhårt för att träna mig! :)


Sanna fick köra ett fyrspann igår, Jason, Winna, Rask och Sonic, hej vad det gick.. efter det var Jason halt igen... bättre idag, men det är nog tyvärr så att han måste pensioneras från livet som draghund, riktigt synd för han verkligen ÄLSKAR det!! Men vi får göra annat, allt för att han ska hålla, minst 7 år till!! Ska försöka lägga ett snöspår åt han i morgon, i en plogad grusgrop vi har här.. Kanske Takida får ett oxå, spännande!


Det har varit härlig tempratur nu några dagar - 10 grader, och snöfall, skönt! Hoppas det håller i sig!

Nu ligger valpen o snarkar här i soffan, nöjd efter några klickpass.. jag ska ta fram träningsboken, papper å penna, o planera dom kommande träningspassen :)

Vet inte riktigt om det går att få till nåt sånt direkt i bloggen....så vi börjar med vanligt papper o penna ;)

1 kommentar:

  1. Vore kul om du lyckades få in träningsloggen i bloggen, spännande att följa =)
    Hoppas Jason mår bra, han klarar nog sig galant utan att vara slädhund, han får åka med på släden istället :)

    SvaraRadera