torsdag 11 november 2010

Snöööö....


....i mängder, fattar inte att det har kommit så mycket snö redan, KUL tycker jag, och hundarna älskar den... men lite jobbigt för isarna och myrarna som inte hann frysa innan snön kom, det är riktigt blött på sjöarna och isarna är inte alls bra.. Vi får hoppas dom hinner bli bättre...

Vi är inte ens halvvägs in i November och redan över en halv meter snö, har redan skottat gården minst 10 gånger denna vintern... helt sjukt!! Men så jäkla underbart att kunna träna hundarna med släde!! 20 km idag gick riktigt bra, även om det var löst o mycket nysnö.. riktigt riktigt roligt är det!!!

Kattungarna växer, och är såååå underbara, dom är rumsrena, går på lådan, och äter när dom är hungriga, så lättare en en kull valpar :) Dom leker o sover... kommer sakna dom men hoppas vi hittar bra hem till alla, förutom Tesla som ska stanna kvar här :)

Nu ska jag läsa lite i min nya bok, "Från valp till stjärna" verkar riktigt bra :) Sen blir det ett träningspass med lurvisarna ute på den nyskottade gården :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar