söndag 26 september 2010

tävling kbhk

Andra tävlingsdag i klubben idag, åkte upp tidigt för att kolla lite spår, nu blir man sugen att tävla bruks när man ser spåren... men inga fler tävlingar i år tyvärr..
Sen var jag mottagare på budföringen, och skrev åt en av domarna, nåt som är riktigt intressant!!
Trodde och hoppades på en rast efter brukset var klart, dels så var det rätt kallt, och jag ville gärna rasta Sonic som legat i bilen hela morgonen... men icket, där skulle lydnaden börja helst för en kvart sen.. mycket stress och typiskt att platsliggning för tvåan var innan ettorna.. så det var bara att väcka upp han från bilen och gå direkt med en uppvarvad hund på platsliggningen.. Nåja, han låg och vi fick en tia, men han hade legat rätt oroligt och kollat bak en del.. inte så konstigt, han var ju sååå skitnödig stackarn.. Sen var det lydnaden.. inte riktigt den Sonic jag är van vid, halvseg och dåligt fokus.. men med alla löptikar hemma och fokus nån annan stans, så får jag väl vara nöjd.. vi nollade fjärren, då han kliade sig.... annars fick vi poäng, några bra och några mindre bra.. Vi tog ju första pris i går, så spelar ju ingen roll hur det gick idag :)
Man blir lite förvånad när man är på tävling.. på platsliggningen var det en av deltagarna som berättade att den inte visste om dom skulle tävla eller inte då hunden var opererad i halsen förra veckan... hmm, är nog inte många som vet att det är karenstid på mediciner, och sedering.. Veterinärer har ju tystnadsplikt, men att stå öppet å säga det, kanske inte är så smart.. Så tänk på det alla.. ta reda på hur lång karenstid det är på läkemedel som ni ger eran hund... Ibland är det rätt lång karenstid..
Nu blir det soffan, vill verkligen bli av med min förkylning som verkar ha fastnat på vägen nån stans.. till helgen är det Bosön igen, och vore ju trist om man är halvsjuk där..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar