lördag 21 augusti 2010

Spår..


...ett snabbt inlägg innan bastun kallar! Åkte i morse ner till Svappavaara, och Maria, för att träna lite hund. Var mest spåret med Sonic jag ville träna, men ny spårläggare och på ny mark.. Maria bor underbart till och har stora ängar hos sig, så Sonic skulle få ängspår... Det började med några hundra meter på en klippt gräs äng, sen över i lite högre gräs, för att gå in i skogen en bit och ut på en äng med indianskallar och blötmark.. Han sög fast i spåret på en gång och gick riktigt fint på ängen!!! Han strulade lite i vinklarna men annars hittade han alla pinnar och tog sig runt snyggt! KUL!!
Nu framöver blir det vinkelträning på hårt underlag.... han har verkligen utvecklats denna sommaren i spåret, och jag hoppas det håller i sig!!
Körde oxå lite budföring, som gick strålande!! Han har ingen budföring klar, men vi har börjat och han söker fint till mottagaren och sitter bra där, har börjat lite med hantering hos mottagaren och det gick riktigt bra idag, kom ett stort steg!! TACK Maria!!
Vädret är grått och det har kommit lite regn.. 10 grader, så nu ska det bli skönt med en bastu, sen blir det kräftskiva!! Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar