måndag 23 augusti 2010

Sök igen...

....Måndag betyder sökträning :) Men innan det var det träning av slädisarna, det har regnat i går och halva dagen i dag så det var en riktig hösttränings känsla som väcktes på träningen idag, när det sprättar grus och lera och man får grus mellan tänderna.. höstträning :) Planen var att köra 4 km idag, men det blev 5,5... men det var inga problem... ska gå ner till 4 km resten av veckan för att inte köra sönder tassar redan nu..
Sen blev det middag och sökträning med Jason och Sonic. Vi har 4 stycken, perfekt! Får gärna vara fler, men vi klarar oss bra med fyre personer :) Sonic var först ut av mina, han fick några skick flying.. och det gick riktigt bra, några skick som kanske vart för svåra, men annars börjar han få fint sug ut! Jason fick oxå börja med flying, nåt som är nytt för honom, han är van att ta rullen vid figgen, nu fick han helt plötsligt synliga figgar som matade honom med köttbullar, kul! Men han hade lite svårt att gå ut utan att stanna till hos mig.. och det var ju för att jag gjorde det för svårt från början, sänkte svårighetsgraden på dom sista skicken och då gick det strålande! Ska försöka köra in lite flying på honom oxå :) Efter det fick Sonic ett kort pass, men figgar på djupet, två skick åt varje sida och det gick riktigt bra!
Körde lite budföring oxå, måste lägga lite krut på den om vi ska få till den till tävlingen.. har ju bestämt mig tidigare för att inte köra budföring, men det vore bra att få till den om han ska strula på spåret.. trist om vi saknar poäng för att vi inte har budföring.. så vi kämpar på med den.. på klickervis :) Film på Sonics flying kommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar