lördag 14 augusti 2010

Snabbsemester....


…….I Norge.. KUL! I Onsdags åkte vi till Polar Zoo, riktigt roligt var det, där träffade vi Margareth och Håkon, som fick tillbaks Jussi innan vi gick in och kikade på djuren där, vi hann precis till matningsrundan, riktigt intressant! Vi började vid Lodjuren som kom fram och visade upp sig, sen var det vargarna, två vuxna, och två vuxna björnar, och dom två björnungarna Salt och Pepper, dom är drygt ett år nu, men riktigt söta! Salt är en albinobjörn, ljusgul utan pigment, oj så söt.. påminner mycket om en viss Sonic...

Sen var det dags för socialisering av vargvalparna, jag och Margareth gick in till dom, dom var trevliga, men rätt lugna då det var så varmt.. tre mnd var dom, och stora för att vara så unga, vilka tassar dom hade!!! Sen var det socialisering av fjällräv ungar också, dom var drygt tre mnd, och supersöta, full fart, och dom fick vi mata, det var fyra stycken som sprang runt!
Riktigt skoj och intressant var det!

Efter Polar Zoo åkte vi till Finnsnes, åt god mat och kollade lite film innan vi somnade..
Igår var vi turister på Senja, Margareth, Håvard, Håkon och Maria visade runt oss på ön, oj vilken vacker natur!!! Sen åkte vi till deras enormt fina stuga och gjorde Svela, gott! På kvällen blev det ”raklett” gott!

Idag hann vi med ett träningspass innan vi åkte hemåt, ett mycket bra träningspass, glada hundar och kul hade vi! Hittade en fender på en strand på Senja, som nu är alla hundarnas favvo belöning!! Billigt och bra!!!
Har tagit en MASSA bilder, så det kommer så småningom, nu blir det sängen, i morgon är det dags för eftersöksträning med Rask på morgonen, sen lite spår och lydnad på dom andra..
Go Natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar