fredag 6 maj 2011

Uddevalla

Ja, nu är vi på plats i Uddevalla, kom fram igår efter 23 timmar på tåg från Kiruna.... Tågresan gick över förväntan, Takida skötte sig riktigt bra och tog det lugnt.. Från Boden till Stockholm delade vi kupé med 3 andra hundar, två Berner sennen o en landseer, Takida tyckte landseeren var lite läskig, så det kanske var därför hon höll sig rätt lugn, skönt iaf :-)

Hon är ju van att resa mycket bil så det var då inget konstigt att åka tåg... Från Stockholm till Göteborg var det 4 mini hundar i samma kupé, von vad småhundar får bete sig, skäller hela tiden å gör fula utfall... Takida satt för det mesta med ryggen mot dom så behövde hon inte se dom, nåt hon gjorde helt av sig själv..
Väl framme i Göteborg hämtade vi hyrbilen och begav oss till Nordens Ark, där fick vi se hur dom jobbar med djurparkens djur, bland annat klickertränade dom uttrar och en typ av leoparder, RIKTIGT roligt och intressant att se!!! Nu har vi det ganska lätt som tränar hund ;-)

Sen var det bara att hitta sängen, oj vad vi sov.. Vaknade när klockan ringde å undrade vart jag var, tog en stund innan jag kom på....Takida var oxå rätt trött när klockan ringde :-)

Idag har vi haft TAG teach med Eva & Emelie, riktigt intressant, det är typ klickerträning för människor.. Mycket funderingar o man är rätt trött i skallen efter dagen pass...
Takida då, hon har verkligen levt upp till sitt smeknamn monstret idag...ojoj.. Helt sjukt nervig kring hundar när vi möter eller ser när vi är ute å går, känner inte alls igen henne... Okej, hon kanske är trött å sliten, och jag tror det är en del hormoner i farten, en liten period i hennes uppväxt, men gillar inte att hon beter sig så så det får vi ta tag i...men därimot när hon jobbar o har en uppgift då bryr hon sig inte, det är när hon inte har nåt att göra som hon hittar på egna saker...men det ska vi nog få ändring på :-)
Iaf så hade vi ett pass med Morten där vi gick igenom projekt momenten, riktigt bra att få lite feed back på det och nya tankar där man kört fast, och hur man ska utveckla :-) där skötte hon sig iaf som den stjärna hon kan vara oxå ;-)

Nu blir det sängen, å i morgon en ny dag med TAG teach :-)
Hörs i morn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar