tisdag 26 april 2011

Bloggflow :)



Yeah! Nu rullar det på rätt bra här i bloggen :) Kan ju bero på att jobbet har lugnat sig och att man har liiite mer energi o tid, får väl hoppas att iaf nån läsare finns kvar och tycker om att läsa om våra dagar...



idag var det spår premiär för denna säsongen, rätt tidigt för att vara här faktiskt, och riktigt kul! Det är en hel del snö kvar i skogen, men på ena sidan (solsidan) av vägen går det att lägga spår, dom blir rätt raka, men kul att vara igång.. När jag kom till brevlådan där jag tänkte spåra var det en flock renar där, perfekt! Kanonbra störning :) Dom stod kvar i skogen och jag fick gå mellan dom när jag la ut spåret, dom är rätt vana vid oss, då dom bor kring vårat hus hela vintern.. Jason fick iaf det spåret :) Takida och Sonic fick åt andra hållet, där renarna kom ifrån så rätt mycket tramp där oxå.. Takida fick gå sitt spår först, och det gick riktigt bra, hon hade bråttom i spåret, lite svaj blev det, men vinden var rätt hård, och med en massa renar som trampat runt så gick hon faktiskt riktigt bra! Hon är dock inte intresserad av slutet, vill bara vidare :) KUL!!



Sen fick Jason sitt spår, o vilken fart, han älskar verkligen att spåra!! Gick kanonbra helt tills renarna hoppade upp framför honom och sprang iväg, då tappade han fokus en kort stund, men hittade spåret igen o spårade till slutet, det är bara sååå kul att spåra med honom, en underbar spårhund... men man måste ha handskar på sig ;)


Sen var det Sonics tur... lite spänd på hur han skulle ta det, då det var renar, och länge sen han hade spårat... Han har ju inte varit sååå het i spåret tidigare, vill gärna ha liiiite mer intensitet då han spårar.. men han överraskade mig, tog upp spåret direkt och gick det utan problem och i ett bra tempo!! :) Så nu blir det en del spår framöver så får vi se om vi tar oss till nån tävling oxå :)


Efter spåret blev det lite lydnadsträning i grusgropen, lite är rätt ord, blev mest bus :) Jenny var där med Multi (CW Rolling Thunder) & Ebba. SÅÅÅÅ kul att träffa Multi igen, inte så länge sen senast, men alltid skoj! Hon är bara för go :) Takida fick busa med dom, och tror nog att Takida tyckte det var roligare än Ebba & Multi ;) Lilla terroristen ;)






I morgon laddar vi för mer lydnadsträning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar