torsdag 9 december 2010

Glädje...


.....känner jag just nu! Helt underbart med glada nyheter! Ett stort svart moln har hängt över mitt huvud, har haft mer huvudvärk den sista veckan än på fler år.. Bekymrad för våran buss.. inte för just bussen, men för all tid, energi o pengar vi har lagt ner för att få den som vi vill ha den, och för att behöva ta ur allt ur den nu under vintern, då vi inte har garage eller nåt varmt ställe att vara.. och sen inreda en ny, isolera, få in allt och fixa allt... pust..

Men idag ringde dom från Kiruna Lack & Bilskadecenter, då vi begärde en offert därifrån oxå, litar inte riktigt på Erikssons Bil, då dom lurat oss tidigare.. Dom fick ner priset från 116 tusen till 104 tusen, och efter många telefonsamtal och kanske inte sååå trevliga mail till Folksam så gav dom sitt godkännande, och försäkringen betalar lagningen!!!!! Vi får behålla våran blåa pärla o allt känns bra nu!! Det kommer att ta ca 2 mnd innan den är färdig... sidoplåten måste beställas från Frankrike, och det tar lite tid, men det är värt att vänta på, så länge vi vet att vi får tillbaks den hel :) Så det gäller att ligga på försäkringsbolagen, och inte ge sig! LYCKA!


Annars flyger dagarna iväg.. har jobbat med ett film team hela veckan, varit chafför, tolk, guide, matbud, ja, typ allt.. lååånga dagar, så hundarna har haft lite tråkig tid, men i morgon lämnar jag gästerna på flyget, sen får hundarna mig och min energi! Typiskt då att det blir kallt, så man inte kan köra.. -29 nu, men man kan hoppas på varmare väder i morgon..


Takida har fått lite kvalitets tid med husse, och allt går bra :) I Tisdags var det varmt ute, så då fick hon vara i hundgården med Jason och Sonic, la in en massa filtar o kuddar i kojan... och dom verkade ha haft roligt där, för alla kuddar var i småbitar, och fyllning över hela hundgården, skoj :) Just nu sover hon..iaf en kort stund, snart blir det nog full fart igen, innan natten, hon är underbar och en tjej med mycket egen vilja, härligt!

Nu blir det fika, filt o soffan med hundarna som värmekuddar!

1 kommentar:

  1. Å vad härligt att det verkar ordna sig för er!
    Nu får vi bara hoppas att vädergudarna blir snälla också!

    SvaraRadera