torsdag 19 augusti 2010

bloggen...


....har varit tyst nu några dagar, tiden har inte räckt till riktigt, men här kommer några radar!

Träningen av slädisarna pågår och det är bra tempratur för det, just nu kör vi 3 km, mest för att inte köra sönder tassar nu i början.. men dom är helgalna när vi kommer hem och springer runt på gården efteråt, verkar ju lovande :) Snart blir det att öka distansen.. spännande!!

Annars tränas det en del trix med lurvisarna, Sonic har ju tre trix han ska lära sig, och vi är gott igång med två av dom, det sista och svåraste har vi börjat på.. där ska han backa runt mig.. dom andra trixen är vinka med tassarna och buga.. nåt han verkligen gillar, han kommer fram hela tiden och viftar med tassarna eller bugar för att få uppmärksamhet och han lyckas ju charma mig!!

Idag fick Gina och Sonic var sitt spår, medans spåren låg åkte jag bredvid skjutbanan och plockade lite blåbär.. Gina reagerade en del på skotten.. så jag undrar om det kan var löp på gång... hon blir inte rädd, men lite låg.. när vi sen skulle spåra en bit från skjutbanan var det inga problem, man hörde skotten, men hon jobbade på bra, gick av spåret på ett ställe och kom tillbaks med ett ben av nåt slag.. men det var bara att säga loss å spåra vidare :) Hon gick runt spåret riktigt bra och tog alla pinnarna!

Sen var det Sonic sin tur, han fick söka spåret och sög fast i det så fort han kom fram, KUL!! Han hade drag i linan hela vägen och spårade på riktigt bra!!!! Han ska nog inte spåra så ofta.. sen beror det nog på att jag hade gått spåret oxå.... ska låta han vila några dagar från spåret sen hitta en ny spårläggare..

Efter spåren blev det lydnad i Jukkas, Jason fick köra först och han var mer i luften än på backen, helt galen var han, men skoj att jobba med!!! Han fick lite agility oxå, hej vad det går.... Sen fick Sonic lite budföring och trix :) Jenny filmade så ska försöka klippa ihop den och lägga ut..

i morgon är det jobb... nu har jag en blåbärspaj i ugnen, så det blir nog en fika innan sängen kallar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar