onsdag 7 juli 2010

träning


Kul när det är lite aktivitet på bruksis, så man inte är helt själv där å tränar :) Hoppas det håller i sig!!!

Jag körde igenom lägre lydnaden med Sonic och den går faktiskt riktigt bra, synd att vi inte har fått visa upp den på nån tävling än bara...

Gina fick träna lite possition och utställning inför Söndagens utställning i Gällivare. Träningen gick bra, hon har inte riktigt bra koll på bakdelen, men det kommer, måste köra mycket vändingar och bakdelskontrolls träning :) Dom är sååå härliga att träna med, även om det är andra hundar som tränar och rör sig runt oss så är det inget som stör dom, det är full fokus hela tiden! Ska försöka hinna få in lägre lydnaden på Gina oxå så hon är startklar när hon har gjort MH, hoppas verkligen vi kommer med på nåt snart!!!!


Innan jag åkte upp på bruksis gick jag ut ett spår till Sonic, ca 600 meter, men 6 snusdosor.. första biten gick just bredvid vägen och när jag kom hem från träningen sprang det en kille med en hund där och på andra sidan vägen gick det två människor med två hundar.. tänkte att han skulle störas av dom spåren... Men det gjorde han inte alls!

Spåret fick ligga i 2,5 timmar, och det gick faktiskt riktigt bra!!! Han hade bra drag i linan och sökte tillbaks när han tappade! Det är så viktigt att dom första metrerna på spåret blir bra, att han har rätt sug där, annars går hela spåret dåligt.. men nu hade han suget och drog igenom hela spåret!!

I morgon blir det spår med en helt okänd spårläggare, så det får bli testet inför helgen... verkar han redo så blir det tävling på lördag... annars stannar vi hemma, lång resa..


På Söndag ska Gina & Sonic ställas, Sonic har ju alla cert nu, men det är skoj att ställa, Gina saknar ju ett cert, så vi får hålla tummarna för det :) Extra skoj är det att Ginas två syskon ska ställas oxå!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar