fredag 9 juli 2010

ingen tävling...


...känns lite tråkigt att vara hemma, när vi hade en tävling i morgon, men att åka drygt 100 mil med en osäker hund, och i en bil utan fläkt, nä, då stannar vi hemma i stället o laddar för utställningen på Söndag!

Det blev bara en massa bus för hundarna idag, ingen träning alls, godis sök i vatten verkar dom tycka om :) Är så tacksam att jag har tillgång till sjön under sommaren, så hundarna kan bada o svalka sig på varma dagar!!

Ska försöka hinna spåra med lurvisarna i morgon innan det är dags för tvätt av Gina & Sonic!

Lilla Sunny (CoWorkers Midnight Sun) har spenderat ett dygn på Öjebyns djursjukhus efter ett möte med en huggorm, läskiga djur det där... tur att vi inte har dom här uppe!!! Dom är nere i stugan i Piteå, och där hade hon försökt hälsa på ormen, men den var tydligen inte intresserad av att bli vänner... allt går bra och vi får hoppas att hon inte får några biverkningar.. Tydligen är det inte kortison som gäller vid ormbett mer, men ormserum.. hoppas det går bra med lill tjejen!!

Ginas syster har oxå spenderat några dygn där, efter att ha druckit vatten från en sjö som tydligen var förgiftad på nåt sätt, hoppas verkligen hon kryar på sig!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar